0IMG 2c61bd1807b0045a9c9043cef9d72bab V

Уважаеми господин Изпълнителен Директор,

         Има хора, които идват и си отиват от живота ни. Но има и такива, които остават завинаги в сърцето ни. Независимо, че съдбата ни е срещнала с тях в изключително тежък момент…

          В навечерието на деня на  Българския лекар- 19 октомври бих искала да изразя моята искрена и голяма  благодарност лично на проф. д-р Галина Чакалова- акушер- гинеколог, онколог и  целия персонал на ръководената от нея Клиника по гинекология в повереното Ви лечебно заведение.

          В периода 23.11. 2017 г.- 20.01.2018 г. ми бяха извършени две оперативни интервенции от екипа на  проф. д-р Галина Чакалова. Като пациент останах възхитена от изключителния професионализъм, отношението и коректността на Лекаря, Човека и Жената проф. д- р Галина Чакалова. Възстановителният период протече нормално и без усложнения под грижите на целия персонал. Бях впечатлена от  добрината, вниманието, отзивчивостта и компетентността на всички, работещи там- нещо толкова неочаквано, но и толкова необходимо за мен, точно в този момент от живота ми. Ако още съм жива, ако  всяка сутрин посрещам изгрева на слънцето, ако още се радвам на любимите същества и земния свят- то смело мога да кажа, че го дължа на тези хора.

       Пожелавам на  проф. д-р Галина Чакалова и персонала на  Клиниката по гинекология здраве, дълголетие, лично щастие и професионални успехи.

      Радвам се, че в България  има още истински лекари, на  които можем без страх да поверим здравето си. Нека още дълги години да имат възможност да работят  и учат младите поколения на знание и човещина в най- хуманната професия.

     Истинска привилегия и висока чест е за Вас, тези Лекари с главна буква да бъдат част от  колектива на  УСБАЛО ЕАД СОФИЯ.

     ПОКЛОН!

    

 

                                                     С уважение:  Маринетка Бингова

1usbalo

1usbalo1

Уважаеми д-р Константинов,

с настоящето бих искала да изразя своята искрена и неизмерима Благодарност към екипа на Клиника по гинекология! В периода 8-13 февруари бях пациент на болницата. Доцент Цветанка Дянкова, заедно с блестящ екип специалисти, извърши необходимата оперативна интервенция на 9.02. и положи грижи по начин, че бях в готовност за изписване на 14 февруари! (след операция, продължила 1,5 ч.). Екипът на Клиника по гинекология е изграден от истински Хора - отговорни, компетентни, отзивчиви и съчувстващи! Позитивната психологическа атмосфера, както и прекрасните условия в клиниката, допринасят за лекота в осмислянето и приемането на всяка "ситуация". Не на последно място - комплименти към талантливите служители в кухнята! Храната е изключително вкусна, носи усещане за домашен уют и специална грижа!  

Връщам Ви тази обратна връзка, защото вярвам, че е от значение! Думата "благодаря" носи действие - даряване на блага. 

От сърце пожелавам за Вас и екипа на болницата, както и за вашите семейства, благата, се леят безспир! 

Нека успехът бъде ежедневие! Нека погледите ви сияят, срещайки безброй  усмихнати, благодарни очи!

В моя свят небето целува земята.

Благодарение на доц. Цветанка Дянкова и екипа на Клиника по гинекология, имам още много, много  време да се наслаждавам на тази гледка! БЛАГОДАРЯ!!!

НЕБЕТО ЦЕЛУВА ЗЕМЯТА 

                                            Дешка Петрова

Небето целува Земята

и тя се усмихва,

окъпана в злато Зората

омайно притихва...

Небето целува Земята

и Тя го поглежда -

проблясват лъчи в тишината,

изгрява Надежда...

Небето целува Земята

и тя се усмихва,

в божествена, влюбена ласка

невинни притихват...

Часовник отмерва стакато

на дните числата!

Поспри, потърси Красотата –

НЕБЕТО ЦЕЛУВА ЗЕМЯТА! 

С уважение,

Дешка Харалампиева - Петрова

Конференции на УСБАЛО

Design Oncology 2023

Main menu en-GB

Scroll to top