Новини

XI научна конференция по онкология

XI научна конференция по онкология

28 Май 2021, Петък

Единайста научна конференция по онкология ще бъде проведена във втората половина на месец юни тази година. Участие ще вземат водещи специалисти от Университетската специализирана болница за активно лечение по онкология в София, както и онколози от цялата страна. Националните онкологични конференции са традиция и запазена марка на лечебното заведение, като основен носител на идеите и акцентите са екипите на УСБАЛО, компетентни в различните сфери на онкологичната наука и практика.

При спазването на всички противопидемични мерки, с провеждането на хибридни форми на участие – присъствено или онлайн, в дните от 18 до 20 юни в комплекса „Риу Правец” ще бъде гарантирана оптимална среда за научни дискусии, за колегиални срещи и нови приятелства.

Организационният комитет, председателстван от д-р Стефан Константинов - изпълнителен директор на УСБАЛО, е подготвил атрактивна и полезна програма, в която доминират научният диалог и неформалните срещи между колеги-онколози.

Форумът ще обедини специалистите от цялата страна с идеята, обменяйки полезна информация и опит от своята практика, да допринесем за развитието на цялата специалност в България”, отбелязва в приветствието си към онкологичната колегия д-р Константинов.

Мисията на събитието е да посрещне интереса и нуждите от нови знания на всички участници и да представи най-интересното, полезното и актуалното от света на онкологията.”

 

нагоре