Новини

Световен месец за борба с рака на гърдата-2013

Световен месец за борба с рака на гърдата-2013

11 Октомври 2013, Петък

Съвместна кампания на Bra Clinic и Дарителска инициатива „За живота

КАМПАНИЯ С УСМИВКА СРЕЩУ РАКА НА ГЪРДАТА

VIP личности подкрепиха розовата инициатива

С розово настроение, шампанско и  демонстрация на 1 октомври стартира кампанията  „Докосвам=Побеждавам“която ще продължи през целия този месец, който е "Световен месец за борба с рака на гърдата". Акцията под надслов „Докосвам=Побеждавам“ цели да информира всички жени как да се грижат за гърдите си започвайки с избора на правилният размер на сутиен. Изключително важен е и самоизследването на гърдите, което трябва да се става ежемесечно, независимо от възрастта на жената. В салона за бельо подаряват на клиентките указания за самоизследване под душа и панделки в подкрепа на кампанията, а част от сумата на всеки закупен сутиен ще бъде дарена в подкрепа на инициативата “За живота”.

Откриването на кампанията се състоя на първи октомври в салона за бельо Bra Clinic. На събитието присъстваха редица публични личности, дошли да подкрепят кампанията под надслов „Докосвам=Побеждавам“. Сред тях бяха певицата и телевизионна водеща Алекс Раева и талантливата певица Нора Караиванова, които с интерес обсъдиха колко е важно да се грижим както за красотата, така и за здравето си. Сред гостите се откроиха и телевизонните водещи Мариана Векилска и Деси Банова. Те бяха силно заинтригувани от указанията за самоизследване и с усмивка подкрепиха благотворителната кампания. Към известните лица се присъедини и Мис България 2010 - Ромина Андонова, която е известна със силната си социална ангажираност. Красавицата беше много вдъхновена от благотворителната кампания, и изрази подкрепата си за нея.

От Национален дарителски фонд „13 века България“, които стоят зад инициативата „За Живота“, изказаха благодарността си за партньорството.

Д-р Полихронов, представител на Националната онкологична болница, подчерта колко са важни  профилактиката и редовното консултиране със специалист. Той сподели, че когато ракът на гърдата е открит на време, той е лечим в над 90% от случаите!

Партньорите от Bra Clinic бяха подготвили специално за кампанията  и информативно и забавно филмче, което ще те подтикне да се прегледаш и ще ти обясни как точно се прави това. За да се включиш в играта с наради на Bra Clinic отиди на www.dokosvampobejdavam.bg.

Кликнете два пъти върху видеото за да стартира:


Време е да вземеш здравето си в свои ръце – Докосвам=Побеждавам! 

Ето и снимки от събитието:

   
  Собственикът на салон за бельо Bra Clinic разказа за кампанията Д-р Полихронов от Националната Онкологична Болница  
Нора Караиванова Алекс Раева Деси Банова Ромина Андонова

нагоре