Новини

Профилактика по време на Ковид

Профилактика по време на Ковид

14 Октомври 2021, Четвъртък

Университетската специализирана болница за активно лечение по онкология провежда през месец октомври традиционната кампания срещу рака на гърдата. В отстояването на своите принципи и политика, болницата извършва безплатните прегледи и в условията на пандемия. Кампанията продължава и в момента, въпреки усложнената епидемиологична обстановка. Всички часове за прегледи са заети и няма да лишим своите пациенти от предоставената им възможност.Нашата искрена молба и препоръка обаче е, да вземете всички необходими мерки за предпазване на здравето си, като се ваксинирате. В случай, че не сте го направили до момента, използвайте възможността да посетите нашия имунизационен кабинет.

Това е част от личната и обществената отговорност, така както и самите профилактични кампании са част от нашата професионална и благородна мисия.

Това е единственият цивилизован начин да опазим себе си и околните и да се радваме на бъдещи инициативи с профилактична насоченост. Както е известно, УСБАЛО продължава да изпълнява своя ваксинационна програма, от която всеки желаещ може да се възползва.

нагоре